Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

HOME ESPAÑOL DEUTSCH ENGLISH MAGYAR

  


 

LOS ABRIGOS WEATHER

 

TDI/SDI

 

 


  ÍGY JUTHATSZ EL HOZZÁNK:

 


 TENERIFE DIVING SHOP

THE NO.1 DIVE SHOP ON TENERIFE ISLAND

 THE SHOP FOR PREMIUM DIVING EQUIPMENTS ON TENERIFE


 

CHRIS BENZ WATCH SHOP TENERIFE

MARES EOS 20RZ búvár lámpa

Posted 2018.02.19.

Minden évben a BOOT shown Düsseldorfban, mely a világ egyike a legnagyobb búvár rendezvénye, a német "Tauchen" magazín kiosztja a Tauchen-Award díjat. Ebben az évben 2018-ban volt a 20. díjátadó. Rögtön az elején szeretném leszögezni nem vagyok elkötelezet híve a Tauchen-Award díjnak. Egyszerű a magyarázat, és ez az én véleményem. A Tauchen-Award díjra neveznek búvár bázisokat, képzési rendszereket, és felszereléseket. A magazin olvasóinak szavazata alapján kerül kiosztára, nem pedig szakértők egy csoportja által. Nekem ez azt jelenti hogy a búvár bázis kategóriában majdnem mindig olyan bázis nyer akinek a lektöbb németül beszélő vendége van. Tehát először is és leginkább, a tömeg az aki szavaz , nem a minőség. Kis búvár bázisoknak, melyek a jó minőségre törekednek a tömegtermeléssel szemben nincs esélyük gyözelemre. Azt is gondolom hogy azok a Búvár Bázisok gyöznek melyeken a vendégeket motiválják hogy szavazzanak a Tauchen-Award-on. Másoknak egy ilyen verseny inkább közömbös, mert jobban szeretnek a vendégekkel jobban törödni. A képzési rendszerek közötti választás csak a mennyiségről szól. Ilyen az élet, ez így van és kész. Mennyiség a minőség felett, sajnos. Szóval ebben az évben a felszerelés kategóriában aa MARES EOS 20RZ búvár lámpa jelölve lett. Most mondhatnád MARES, CRESSI, SCUBAPRO, AQUALUNG ... az egyiknek nyernie kellet. Szóval, itt látok egy kis külömbséget. Nyilvánvalóan, itt a magazin olvasói egy kicsit jobban szkeptikusak, és olyan termékekre szavaznak meyeknél nem a mennyiség számít, például mint a vízáló anyagok. De most vissza a EOS 20RZ -hoz. Miért írok erről? Mert megvagyok lepve, hogy ebben az évben egyetértek az olvasókkal.

 

Az EOS 20RZ-nak van néhány nagyon jó tulajdonsága, és nagyon jó az ár érték aránya, nem úgy mint más szokásos búvár lámpáknak. Amíg más márkájú búvár lámpák, nem az olcsó kínai termékek, hasonló technikai tulajdonságokkal 600 euros ár felett vannak, addig a MARES ár ajánlása az EOS 20RZ-ra 295.00 euro. Néhány boltban akár 240 euro-ért is megtalálhatod (2018-02-11). De még haez kiválló is, ez a minőségről is szól és a megjelenésről. A kivitelezés nagyon jó, a fém ház 594 gramm. És nagyon könnyen kezelhető. A búvár lámpát egy újratölthető elem látja el, amelyet egy közönséges telefon kábelle lehet tölteni. Különösen haszos amikor utazol. Véleményem szerint kéne lennie egy egységes standardnak a töltő kábelek között, más külömben lámpához, kameráshoz stb. végül 4-5 töltő kell. A töltési idő 7 óra, üzem idő a legmagasabb fokozaton (2300 lumennen) 100 perc, alacsonyabb fokozaton 180 perc. Véleményem szerint nagyon jó idők. Lehetséges a lámpát szabályozni 2 fokozaton, az alacsony 690 lumen, mely tökéletesn megfelel normál merülésekhez, és a maximum beállítás 2300 lumen, amely nagyon jó látványt nyújt például video készítéshez. Ha videó felvételekről beszélek, beszélnem kell a fénysugárról is. Ismét tehát van 2 fokozat van. Szúró fény 12 ° és reflektorfény 75 ° bármiféle szurófény nélkül. A fénysugara lehetne egy kicsit nagyobb, de amikor fimezünk általában legalább két lámpát használunk és ez estben két lámpa már 150 ° add. Itt van újra az összes adat:

 

 

 

Az én véleményem, hogy az EOS 20RZ egy nagyon jó minőségű és praktikus búvár lámpa, rekreációs búvároknak és amatőr fimeseknek egy nagyon jó ár érték arrányal. Abszolút megvételre ajánlott.

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?