Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

HOME ESPAÑOL DEUTSCH ENGLISH MAGYAR

  


 

LOS ABRIGOS WEATHER

 

TDI/SDI

 

 


  ÍGY JUTHATSZ EL HOZZÁNK:

 


 TENERIFE DIVING SHOP

THE NO.1 DIVE SHOP ON TENERIFE ISLAND

 THE SHOP FOR PREMIUM DIVING EQUIPMENTS ON TENERIFE


 

CHRIS BENZ WATCH SHOP TENERIFE

Hírek 2017 április

Posted 2017.04.9.

Kedves Ecological Divers Tenerife barátaink,

Az utolsó hírlevelem óta sok minden  változott. Itt az ideje, hogy tájékoztassalak mindenről. Mint a honlapon is láthatjátok, üzletünk elköltözött és egy teljesen új üzletet nyitottunk  Los Abrigosban. Az új üzlet sokkal kényelmesebb helyszínen található, a  strandtól 50 méterre.  Így nincs meg az elszigetelt, vidéki kanári báj és nem tudunk szállást biztosítani, de így sokkal közelebb kerültünk sok új és régi kedvenc merülőhelyeinkhez. Nagyon sok jó szállás van a közelben. Eddigi  ügyfeleink elégedetve ajánlották az „Apartamentos Isla de ORO” és a strand másik oldalán lévő Hotel San Blas. Ezenkívül sok kiadó lakás található az Airbnb-n. Tehát, rengeteg  lehetőség adott a szállás tekintetében. Los Abrigos fekvését tekintve központi helyen található, sok híres hal étteremmel. Népszerűsége ellenére nincs tömegturizmus.  

 

 

Természetesen sok újdonság van nálunk is. Mint írtam, sokkal közelebb kerültünk a merülőhelyekhez, amik a sziget déli részén és nekem is újak. Az új búvárközpont nagyobb mint a régi és korszerűen felszerelt, beleértve a technikai búvárfelszerelést is. Most már képesek vagyunk minden szinten tanítani amit az SSI tanfolyamok kínálnak a szabadidőstől a szakmai tanfolyamokig. Büszkék vagyunk arra is, hogy harmadik alkalommal kaptuk meg az SSI Diamond-t, mi vagyunk az egyetlen SSI Diamond búvár- és oktatóközpont a Kanári-szigeteken.

Üzletünk nagyobb mint előtte, minden Mares felszerelés megtalálható és hivatalos Mares szerviz központ vagyunk.

 

 

Hamarosan lesz sok új és különleges ajánlat. Terveink között szerepel a roncs és barlangi búvár csomag  és egyéb csomagok is. Tervezünk továbbá rövid utazásokat és több napos túrákat más szigeteke, ahogy azt tettük a múltban is. Nemsokára jelentkezem, még több izgalmas hírrel.

Remélem hamarosan (újra) találkozunk,

ezen a gyönyörű szigeten.

Frank

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?