Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

HOME ESPAÑOL DEUTSCH ENGLISH MAGYAR

  


 

LOS ABRIGOS WEATHER

 

TDI/SDI

 

 


  ÍGY JUTHATSZ EL HOZZÁNK:

 


 TENERIFE DIVING SHOP

THE NO.1 DIVE SHOP ON TENERIFE ISLAND

 THE SHOP FOR PREMIUM DIVING EQUIPMENTS ON TENERIFE


 

CHRIS BENZ WATCH SHOP TENERIFE

A Te szakmai gyakorlatod az Ecological Diversnél.


Az Ecological Divers Tenerife a Te esélyed, hogy belépj a professzionális búvárkodás világába. Ehhez kínálunk neked különféle lehetőségeket.

Hivatalos képzési központként különböző szervezetektől - TDI és SDI - kínálunk professzionális és nemzetközileg elismert búvárképzést.
Természetesen lehetőség van arra is, hogy ezeket a tanfolyamokat „hagyományos módon” végezzük el, de kínáljuk ezt a képzést szakmai gyakornoki formában is.

Mit jelent a szakmai gyakorlat?
A gyakornoki képzés sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint egy normális tanfolyam, amely az előírt ideig tart, rendszerint öt és tíz nap közötti szakmai képzést jelent. A szakmai gyakorlat a jelöltek képzettségi szintjétől függően 2-3 hónapig tarthat, és persze sokkal előnyösebb hosszabb ideig tartó munka során tapasztalatot szerezni. Sőt ez idő alatt Neked is lehetőséged van arra, hogy még több élményt gyűjts.

A nullától a hősig?
Semmi esetre sem. Nem tudjuk és nem is akarjuk ezt az ígéretet tenni. Véleményünk szerint a merülésvezető vagy az oktató olyan tapasztalatokat igényel, amelyek rövid idő alatt nem szerezhetők meg. Szeretnénk Neked megfelelő oktatást nyújtani, amellyel világszerte dolgozhatsz.

Alapvető követelmények:
Legalább haladó minősítésű búvár (Advanced Open Water Diver) legyél egy elismert képző szervezettől vagy CMAS 2 *. Mint professzionális búvár, saját felszerelés is kötelező. Ha nem rendelkezel teljes felszereléssel, szívesen segítünk Neked a felszerelés kiegészítésében remek áron. Ezenkívül idegen nyelv ismerete is szükséges. A magyar nyelven kívül angol vagy német nyelv ismerete előfeltétel,. A spanyol nyelv előnyt jelent. A búvár alkalmassági és a professzionális búvárbiztosítás Spanyolországban kötelező. Ha nem rendelkezel velük, mi segítünk mindkettőben.

Mit kínálunk Neked?
Egy remek búvárképzést egy nemzetközileg elismert búvárközpontban. Egy írásos képzési megállapodás a képzésre, amely lehetővé teszi, hogy nemzetközi szinten dolgozhass búvárként. A képzés költségeit a szakmai gyakorlat tartalmazza. Ez idő alatt nem leszel „kihasználva”, hanem minden munkát közösen, együtt végzünk. Nálunk kiképzett leszel, nem kihasznált.

Felkeltettük az érdeklődésedet?
Küldd el nekünk a részletes önéletrajzodat. E nélkül sajnos nem fogunk válaszolni a kérdéseidre. Amint megkapjuk a dokumentumokat, örömmel válaszolunk. Kérünk tájékoztass minket, hogy mely szervezetnél szeretnéd elvégezni a szakmai gyakorlatot.

Munka által tanulni és gyakorolni, a legjobb módja annak, hogy profi búvár legyél. Bízunk benne, hogy hamarosan látunk!

 


 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?