Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

HOME ESPAÑOL DEUTSCH ENGLISH MAGYAR

  


 

LOS ABRIGOS WEATHER

 

TDI/SDI

 

 


  ÍGY JUTHATSZ EL HOZZÁNK:

 


 TENERIFE DIVING SHOP

THE NO.1 DIVE SHOP ON TENERIFE ISLAND

 THE SHOP FOR PREMIUM DIVING EQUIPMENTS ON TENERIFE


 

CHRIS BENZ WATCH SHOP TENERIFE

Szeretnél a búvárklubunk tagja lenni?
 

Csatlakozz hozzánk és légy tagunk

 

 

MÉIRT HOZZÁNK GYERE BÚVÁRKODNI?

A búvárkodás a szenvedélyünk,ha megvan a vágy és szeretne rendszeresen búvárkodni, számos érdekes előnye van a klubunknak. Mint klubtag, akkor mész búvárkodni amikor szeretnél, mindig töltött és rendszeresen karbantartott palackok állnak rendelkezésedre; tagjaink rendszeresen szerveznek merüléseket hétköznap, hétvégén és távolabbi helyeken a szigeten. Évente rendszeresen szervezünk kirándulást a többi szigetre is, a klubtagoknak kedvezményes áron. Ha víz alatti fotós vagy, itt a helyed. Biztos, hallottál már a víz alatti fotós versenyről, amit a Fotosub Tenerife Güimar szervez.  

 

MIÉRT KELL REGISZTRÁLNI A KLUBNÁL?

Mint klubtag, használhatod a létesítményeket, tisztán és biztonságban tároljuk felszerelésed, és ha egy része éppen vizsgálat vagy javítás alatt áll, használd a mi felszerelésünket. Ha kezdő búvárokra vagy, akinek még nincs saját felszerelése, nagyon kedvező áron tudsz tőlünk bérelni. Ehhez nem kell több mint, hogy klubtag légy.  

 

MIÉRT VELÜNK LEGYÉL EDZÉSBEN?

Amennyiben Te egy kezdő búvár vagy,és úgy döntesz, hogy velünk kalandozol a víz alatti világban, vagy már rutinos búvár vagy, akkor csak ki kell választanod mely tanfolyamot szeretnéd elvégezni. Oktatóink biztonságos és magas színvonalú képzésben részesültek, hogy garantálják a maximális élvezetet a merüléshez. Mindezt kedvező áron és nagy kedvezményekkel klubtagjainknak. Klubunk saját medencével rendelkezik, ahol nyugodt környezetben tudsz gyakorolni. A medencében hozzászokhatsz és érezheted milyen az élet a víz alatt világban, amennyiben már gyakorlott búvár vagy, csiszolhatsz a már megszerzett technikán. Továbbá, megmutatjuk neked, mi köze van a biztonságnak, a felszerelés megfelelő kiválasztásához és rendszeres karbantartásához.  

 

MIÉRT CSATLAKOZZ A KLUBUNKHOZ?

Mindamellett, hogy jelentős kedvezményeket biztosítunk számodra, ha éppen most kezded a víz alatt utazást, vagy rendszeresen szeretnél merülni/gyakorolni, itt a helyed nálunk. Nálunk mindenki hódol a búvárkodás  szenvedélyének. Örülnénk, ha te is részese lennél ennek, töltsük együtt az időt, ne csak a vízben. Nagyon fontos számunkra a kezdők támogatása és a csapatszellem.

 

ÖSSZEFOGLALVA, MIÉRT CSATLAKOZZ A KLUBUNKHOZ?

Az Ecological Divers Tenerife több mint 5 éve garantálja a minőséget és a sikert. Mi vagyunk az egyetlen SSI búvárközpont a Kanári-szigeteken, ami tanfolyamokat kínál roncs, barlangi, és technikai búvároknak. Továbbá, mi vagyunk az egyetlen hivatalos VDST/CMAS tengerbiológiai képzési központ Spanyolországban. 

 

Szeretnél, találkozni velünk?

Hívj minket, látogass el hozzánk és megmutatjuk a lehetőségeket.

Reméljük hamarosan találkozunk.

  

Hívjon a  +34922524798

vagy írjon e-mailt a

club[at]ecological-divers.com

 


  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?