Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Szeretnél túllépni a szabadidős búvárkodáson?


SSI XR / TXR TANFOLYAMOK

 

KITERJESZTETT MERÜLÉSI TAROMÁNY XR / TXR

Szeretnél, több ideig lent maradni, mélyebbre merülni vagy további dolgokat felfedezni? Ha igen, az SSI XR és TXR tanfolyamait neked találták ki.

ÚJ HATÁRON TÚLI  KALANDOK

SSI Extended Range programok célja, hogy a következő szintre lépj. Függetlenül attól, hogy a mélységi búvárkodás izgalmát vagy a szabadidős búvárkodás határait szeretnéd átlépni, vagy a mélységben lévő zátonyok, hajóroncsok és barlangok felfedezése a cél. Az SSI Extended Range tanfolyam, megtanít mindenre, amire szükséged kell, hogy biztonságosan találj új kalandokat.

  

A következő XR / TXR tanfolyamok állnak rendelkezésre:

 


 

XR EXTENDED RANGE NITROX:

 

 

A program megtanítja neked, hogyan merülj 40 méteres mélységbe NITROX használatával, a magasabb oxigén keverék kevésbé megterhelő a szervezet számára, minimálisra csökkenthető a dekompressziós betegség kockázata. A tanfolyamot elvégezheted, egy vagy többpalackos, H/Y szelepes felszereléssel is.  


 

XR HALADÓ RONCSBÚVÁR (ADVENCED WRECK DIVING):

 

 

A tanfolyam lehetővé teszi, a hajóroncsok belsejének felfedezését. Speciális mozgási technikák, lámpákat és új lebegési technikák használatát sajátíthatod el. A tanfolyamot elvégezheted, egy vagy többpalackos, H/Y szelepes felszereléssel is.  


 

XR BARLANGI BÚVÁR (CAVERN DIVING):

 

 

Hasonlóan a roncs búvárkodáshoz, ahol a legnagyobb kockázatot, az jelenti, hogy nem mindig lehetséges közvetlen emelkedés. Új lebegőképességi és speciális mozgási technikákat és eszközhasználatot is tanulsz. Gyakorolni fogod, mit tegyél, ha a társaddal elszakadtok egymástól és a vezetőkötél helyes használatát. A tanfolyamot elvégezheted, egy vagy többpalackos, H/Y szelepes felszereléssel is.  


 

TXR BARLANGI BÚVÁR (CAVE DIVING):

 

 

Ahhoz, hogy teljesen barlangi búvár lehess, részt kell venned a bevezetés a barlangi búvárkodás / barlang alapjait (intro cave/cave basic) és barlangi búvár programokat. A teljes barlangi búvár tanfolyamon megtanulod a komplex navigációs rendszereket,a barlang feltárás alapjait és hogyan közlekedj, tájékozódj egy barlangrendszerben. A megtanult készséget gyakorlása, különleges lámpák használata, elveszett csapattárs keresése illetve levegő megosztás. 


 

XR GÁZ KEVERŐ (GAS BLENDER):

 

 

Sok ember búvárkodik dúsított levegővel (Nitrox) vagy trimix keverékkel (Oxigén, Nitrogén és Hélium). Ez azt jelenti, hogy növekszik a kereslet a dúsított oxigén iránt, így a kiváló szakemberek iránt is, akik, biztonságosan és szakszerűen újratöltik a palackokat. A Gas Blender trimix tanfolyamon megtanulhatod az eszközök szakszerű, biztonságos és helyes használatát, valamit a helyes előállítás.

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?