Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ELSŐSEGÉLY TANFOLYAMOK

 

Nálunk az ECOLOGICAL DIVERS-nél, a biztonságos búvárkodás az első!  A jól képzet búvár mindig fel van készülve a vészhelyzetekre. Az SSI és a VDST/CMAS rendszeresen tartanak sürgősségi tanfolyamokat. 


 

SSI REACT RIGHT:

 

 

REACT RIGHT – nélkülözhetetlen tudás a váratlan vészhelyzetek kezelésére


REACT RIGHT az SSI vészhelyzeti tanfolyama. Ismerd meg, oxigén adagolást búvár vészhelyzetekben, az elsősegélynyújtást, úrjaélesztést, a defibrillátor helyes használatát. Megtanítjuk neked az alapellátást, hogy minden balesetet és vészhelyzetet biztonságosan tudj kezelni. A tanfolyam elvégzése növeli a búvár biztonságérzetét és kényelmét, mert így tudni fogod kezelni a váratlan vészhelyzeteket. Az SSI és más szervezetek számára is érvényes az elsősegély és újraélesztési tanúsítvány előfeltétele a Búvár Stressz és mentési képzés. A REACT RIGHT készlet tartalmaz egy munkafüzetet,mely az elméleti tudást könnyen megtanulhatóvá teszi neked. A tanulás és a gyakorlati készségek elsajátításában végig melletted lesz REACT RIGHT oktatód. A program a következőket tartalmazza:

- Elsődleges értékelés
- Elsősegély és újraélesztési készségek
- Elsődleges stabilitási technikák
- oxigén adagolás
- Automatizált Defibrillátor használata

 


 

CMAS/VDST:

Témái között az anatómia és élettan, elsősegély, újraélesztés és Defibrillátor használat, mérgezések és tengeri állatok által okozott sérülések kezelése. Speciális tanfolyamokat ajánljuk:
- SK orvosi gyakorlat
- SK újraélesztés
- SK búvárbiztonság és mentés.


  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?