Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Búvárkodás GYEREKEKNEK

Az Ecolgical Divers különböző SSI és CMAS búvár tanfolyamokat kínál gyerekeknek, 8 éves kortól. A következőkben, bemutatjuk ezeket a tanfolyamokat. A gyermekek biztonsága a legfontosabb számunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot, egyeztessünk időpontot egy személyes elbeszélgetésre. 


 

SSI SCUBA RANGER: 

Scuba Rangers (kortól 8 éves) nem csak egy búvártanfolyam, a gyerekek csatlakozhatnak hosszútávon a Scuba Rangers Club-hoz.A klubfoglalkozásokon a gyerekek tanulnak  a környezetről, gyűjtenek sok búvárélményt és együtt játszanak, szórakoznak. Kipróbálják a víz alatti fényképezést,  medencében éjszakai merülést fáklyákkal, ellátogatunk sok állatkertekbe és akváriumba valamit játékos vetélkedőket rendezünk.

 BIZTONSÁG:

A biztonság a legfontosabb. Scuba Rangers programokat csak speciális képzett oktatók tanítják medencében (vagy a védett vízi körülmények között egy védett terület)amelynek a maximum mélysége 4 méter (12 láb). A medence mélysége nem haladhatja meg 1,50 méter (5 láb)egy oktató maximum két gyereket oktat. SCUBA RANGERS OKTATÓK:

SSI oktatók csak akkor taníthat, ha ők kapcsolatban áll egy SSI Búvár Központtal vagy egy Resort-tal. Ez a koncepció - egyedülálló az iparágban - lehetővé teszi a közvetlen ellenőrzését minden aktív SSI Dive szakemberek, így biztosítsák a legmagasabb minőségi oktatás.

A Scuba Ranger oktatók, akik gyerekeket tanítanak nemcsak képzett búvárok, az SSI által szigorú szabványok alapján, speciális képzést követően, taníthatják a gyermekek a búvárkodást. A Scuba Rangers tanfolyamain, óráin és klub foglalkozásain,a biztonság az első; az oktató-hallgató arányt 1:2 mindig betartják, és orvosi ellátás mindig kéznél legyen.

SSI Scuba Rangers program a tökéletes módja, hogy megmutassák a gyerekeknek a víz alatti csodákat, a biztonságos búvárkodást, szórakoztató módon, ösztönözve őket. 

Keresse Scuba Rangers helyszíneken szerte a világon.

 


 

SSI Junior Open Water Diver:

A Junior Open Water Diver program gyermekeknek 10 éves kortól ajánlott. Kérem, tekintse meg a további részleteket az SSI felnőtt tanfolyamok között. A Junior Open Water Diver 15 éves kor felett, már a tanúsított Open Water Diver. Ajánlott egy felnőtt családtag kíséretében elvégezni a tanfolyamot, így egyszerre kapják meg az Open Water Diver.

 


 

VDST / CMAS Junior:

A VDST/CMAS tanfolyam merülési szintekre van osztva. Bárki, aki rendelkezik némi búvárkodást élménnyel vagy szeretne a kezdetektől tanulni, tanuljon velünk:

 

 

A VDST / CMAS képzési szintek:

 

KTSA Bronz / CMAS Junior *:  (minimum életkor: 8 év)
A gyerekekkel megismertetik az elméleti és a gyakorlati elveket, vezetett merülés a medencében vagy a medence-szerű körülmények között. A tanfolyam befejezése után a gyerekek maximális 5 méterig, egy tapasztalt búvár felügyelete mellett merülhetnek (legalább VDST búvárok CMAS ***). 

 

KTSA Silver / CMAS ** Junior:  (Minimum életkor: 10 év) 
A gyerekekkel megismertetik az elméleti és a gyakorlati elveket, részt vesznek vezetett merülésben, nyílt vízben. A tanfolyam befejezése után a gyerekek maximális 8 méterig, egy tapasztalt búvár felügyelete mellett merülhetnek (legalább VDST búvárok CMAS ***).

 

KTSA Arany / CMAS Junior ***:  (Minimum életkor: 12 év)

A gyerekekkel megismertetni az elmélet és a gyakorlat elveket, részt vesznek vezetett merülésben, nyílt vízben. A tanfolyam befejezése után a gyerekek maximális 12 méterig, egy tapasztalt búvár felügyelete mellett merülhetnek. (legalább VDST búvárok CMAS ***).  Ezen a szinten, speciális búvár feladatok is elérhetők a gyerekeknek.


 

NAGYON FONTOS:  Minden esetben a szülői hozzájárulás kötelező (mindkét szülő).

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?