Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SSI BÚVÁRTANFOLYAMOK 

 
 

OPEN WATER DIVER:

 

Az SSI Open Water Diver a legjobb választás ahhoz, hogy elkezd a búvárkodást és nemzetközileg  elfogadott engedélyt szerezz.

 

Személyre szabott képzés, mely során megismertetünk a víz alatti világgal és elsajátíthatod a felszerelés használatát. A tanfolyam 3 részből áll: elméleti, „védett vízi” medencés és nyílt vízi képzésből.   

 
 
 

 

ELMÉLET:

SSI képzési és az online képzési program célja, hogy a tanuló kényelmesen mobilon/tableten/PC-n a saját tempójában tanulhat. Töltse ki az online jelentkezést, ezt követően regisztráljon az SSI online képzési programján, végül vegyen részt egy tudásáttekintő teszten a kedvenc SSI búvár központjában


MEDENCÉS „védett vízi” gyakorlat:

A medencés és a nyílt vízi gyakorlat során az oktatód megismerteti veled a búvárfelszerelést, így lesz kényelmes a „második bőröd”.

NYÍLT VÍZI KÉPZÉS:

Ennek része legalább négy nyíltvízi merülés - a tanult készségek alkalmazása, tényleges használat során. Miután sikeresen befejezted a merülést, megkapod a nemzetközileg elismert SSI Open Water Diver minősítést. Ezután a búvárkodási lehetőségeket határtalanok.

 A móka nem állhat meg itt! Nem kell megállnod az Open Water Diver szinten. Egy kicsit több tapasztalat teheti még izgalmasabbá számodra a búvárkodást. Képzeld el, amikor búvárkodsz egy elsüllyedt hajóroncsban, ahogy benézel a kapitányi hídra és elképzeled mi is történhetett ott, vagy valódi cápákkal együtt úszol és mindezt egy kamera segítségével meg is örökíted.  Nézd végig az összes izgalmas Speciális tanfolyamot, amin részt is vehetsz. Itt az alkalom lépj a búvárkalandok következő szintjére. Ezen az úton végig melletted lesz, megbízható barátként az SSI.

FOLYTASD A TANULÁST:

Ha úgy döntesz, a búvárkodás legyen több mint sport, itt az ideje, hogy felfedezd az SSI továbbképzési programját.

 

Egy speciális tanfolyam, nagyszerű módja annak, hogy biztonságosan tanulj új készségeket. A továbbképzés izgalmas és határtalan, az SSI olyan rugalmasságot kínál, amilyet más tanfolyam nem. Válassz bármilyen kombinációjú tanfolyamot és búvárélményt, hogy még ma elérd búvárcéljaidat.  Az SSI Továbbképző Program rugalmas és pontosan hozzád illeszkedik. Az előtérben mindig a vidám és praktikus búvárélmény van. A tempót te határozod meg, a lényeg, hogy biztos és felelősségteljes búvár legyél. Minden speciális tanfolyam alapja a Diamond módszer, ennek segítségével válsz egyre gyakorlottabb búvárrá, melynek középpontjában a megfelelő ismeretek, képességek, felszerelés, és a szakmai tapasztalat áll.

Az oktatás szisztematikusan folytatódik, speciális programokat és további búvárélményeket foglal magába. Közben automatikusan haladsz az egyre nagyobb elismerés felé - amit az SSI mindvégig nyomon követ.

Ez a TE döntésed: milyen messzire akarsz jutni? A legjobb az egészben, hogy az elismerést az SSI-tól ingyen megkapod. Szerezd meg az SSI Specialty Diver, Advenced Open Diver minősítéseket, és a Mesterbúvár (Dive Master) teljesen ingyen megkapod. Az SSI tanúsítványok világszerte elismertek – Most már végtelen lehetőségek várnak rád!

A mókának továbbra sem kell megállnia! Még egy kicsit több képzés, és hivatásos búvár vagy!

Képzeld el te vagy az, aki megosztja a búvárkodás szeretetét másokkal.

Ismerd meg a lehetőségeket és az egyéni szakmai programokat.

 

Advanced Adventurer

SSI’s Advanced Adventurer (haladó kalandkereső búvár) tanfolyamot azért hozták létre, hogy kipróbáld a különböző specialitásokat, mielőtt elkezdenéd a teljes programot. Az Advanced Adventurer program kerekében, lehetőséged nyílik, hogy kipróbálj 5 különböző specialitást. Miután végrehajtottál 5 merülést, 5 különböző speciális területen, megkapod az SSI Advanced Adventurer elismerést. Ha valamelyik megtetszik, már irány is a haladó szint!
  
 
  

Advanced Open Water Diver

Az SSI Advanced Open Water Diver,a minősítés szintje a tudás és tapasztalat.

Ahhoz, hogy tanúsított Advenced Open Water Diver legyél, kell 4 speciális kurzus és összesen 24 merülés.

Master Diver

Az SSI Master Diver manapság az egyik legismertebb minősítés a búvár iparban. Akik elérték ez a szintet megfelelő tudással, gyakorlattal és készséggel rendelkeznek, valamint elismert és tapasztalt búvárok.

Ahhoz te is Master Diver minősítést kaphass, szükség van 4 speciális és a búvár stressz & mentés tanfolyam elvégzésére, valamit 50 regisztrált merülésre.


  

Merülésvezető (Dive Guide)

A tanfolyam segítségével, gyakorlati alkalmazást és háttér információkat osztunk meg veled, hogy jól felkészült, sokoldalú és piacképes búvár lehess. Az SSI merülésvezetői (Dive Guide) már irányíthatnak és vezethetnek gyakorlott búvárokat. Továbbá,a sznorkelezést is oktathatja és minősítést adhat ki.

 
DIVEMASTER (DM)

Az a merülésvezető (Dive Guide) aki elvégezte a búvárkodás tudománya (Science of Diving) tanfolyamot mesterbúvárrá (Divemaster) válik. A mesterbúvár segíthet az SSI oktatóknak medencés/védett vízi és nyílt vízi foglalkozásokat. Értékes tapasztalatokkal szerezhetsz a jövőbeli búvár karrieredhez. 
 
  

Dive Control Specialist / Assistant Instructor (DCS/AI)


Ha beiratkozol egy búvár ellenőrző szakember (Dive Control Specialist) tanfolyamra vagy bármilyen Mesterbúvár (Divemaster) képzésben részesültél, amit egy másik szervezet elfogadott. Oktathatod medencében a Try Scuba tanfolyamot – ami egy újabb lépés a TE karrieredben. 

  
 

SSI SPECIÁLIS TANFOLYAMOK

Az SSI SPECIÁLIS TANFOLYAM célja, a Diver Diamond képzési módszer, mely foglalkozik a szükséges ismeretekkel, képességekkel, felszereléssel és tapasztalattal, ami segít neked, hogy egy szakértő búvárrá válhass. 

A következő SSI Speciális Tanfolyamokat ajánljuk:

 

- Hajóról merülő búvár

- A búvárkodás tudománya

- Mélymerülő búvár

- Búvár fotós

 - EAN Nitrox Nivel 1 (32%)

- Dúsított levegős búvár

 - EAN Nitrox Nivel 2 (40%)

- Dúsított levegős búvár 2 szint 

 - Felszerelés technikák

 - Recreational Sidemount Diving

 --Hullámok, árapály és áramlatok

 -Navigáció

 - -Éjszakai búvárkodás

 - Tökéletes lebegőképesség

 - Keresés és kihozatal

 - Snorkeling

 - -Búvár stressz & mentés

 - -Víz alatti természetbúvár

 - -Víz alatti operatőr  

 - Roncsmerülő búvár

-- Szárazruhás búvár

-Technikai búvár

Haz clic aquí para mas información

 

és még sok más....

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?